Cercador per paraules clau
26 novembre 2014

El psicòleg Antoni Bolinches reflexiona sobre l’autoestima i l’educació davant d’una vuitantena de veïns i veïnes

Per Bolinches el secret per millorar l’autoestima radica en què l’assoliment de la mateixa passa per assolir també una sèrie d’aspectes que ajudaran a reforçar-la. Durant la ponència Antoni Bolinches va explicar que l’autoestima no és més que la primera font de la seguretat a la que, a mesura que les persones es van fent grans, cal afegir-hi autoimatge, autoconcepte i comprensió sexual. Partint d’aquest punt, el ponent va desgranar com a través de sumar els diferents factors esmentats i sumar-los a l’autoestima es contribueix a millorar les relacions interpersonals en general i les familiars en particular.

Antoni Bolinches és Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació amb grau de Llicenciat en Psicologia i Màster en sexualitat humana. És un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya i des d’aquest enfoc s’ha especialitzat en el tractament dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal.

Bolinches és també professor i coordinador del Màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual de la Facultat de Medicina de la UB i professor-col•laborador del Màster en Educació Emocional de la Facultat de Pedagogia de la mateixa Universitat. És membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i de la Federación Española de Sociedades de Sexología. Col•labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat