Cercador per paraules clau
08 setembre 2016

Els treballs de millora de la zona escolar i esportiva del Carrer Brollador s’inauguren aquest dilluns

El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, ha visitat les obres dutes a terme al carrer Brollador, que han consistit en la millora de l’accessibilitat del tram comprès entre el Passeig de la Guineu i l’Avinguda de Can Monmany.

img_3142

L’obra ha servit per incrementar l’amplada de pas de les voreres per a les persones amb mobilitat reduïda, mantenint l’actual doble sentit de circulació de vehicles i el carril d’aparcament. Al mateix temps, les millores han servit per fer un accés més adequat a la zona enjardinada i de jocs infantils, reubicar la parada de l’autobús del Pg. Guineu i millorar les cruïlles amb els vials veïns del carrer Brollador.

Amb l’obertura al trànsit del tram del carrer Brollador es recupera el recorregut habitual de les línies del transport públic de Valldoreix V1, V3 i V4, que durant els treballs han vist alterat el seu recorregut habitual amb motiu de les obres.

D’aquesta manera, el bus de la línia V1 tornarà a fer parada al passeig Guineu amb carrer Brollador i els busos de les línies V2 i V4 s’aturaran de nou a la parada del carrer Brollador amb passeig Eucaliptus. Durant el període d’obres les tres línies s’han aturat provisionalment a la confluència entre l’avinguda Monmany i el carrer Brollador, parada que ara queda anul·lada.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

21-07-2022

Horaris d’estiu als Serveis Tècnics de l’EMD-Valldoreix i al Biblioaccés Vall d’Or

15-02-2022

Nou paviment pel carrer Coster de Valldoreix

04-01-2022

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns