Cercador per paraules clau
15 desembre 2022

La 3a Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’ lliura els premis a Miquel Andrino, Ernest Altés i Alba Peligero

La Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’, organitzada conjuntament per Amicart i l’EMD de Valldoreix, va tancar ahir dijous dia 15 la 3a edició del certamen amb l’entrega de premis als 3 guanyadors de la present edició. Miquel Andrino (premi a la Singularitat) i Ernest Altés (premi al Missatge) i Alba Peligero (Premi a l’Artista emergent) han rebut de mans de les autoritats presents a l’acte els reconeixements al seu treball i els premis en metàl·lic corresponents. 

L’acte de lliurament, que va estar presidit pel president Josep Puig; la tinenta d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament, Esther Madrona; la vocal de l’EMD Susana Herrada, la presidenta d’Amicart, Marcenia Baqués i Roger Ribera, propietari del Condis Valldoreix i patrocinador d’un dels premis.

Les obres premiades van ser ‘Dinamisme en l’Espai’ de Miquel Andrino amb el Premi a la Singularitat, ‘ADN Volcànic’ d’Ernest Altés amb el Premi al Missatge, tots dos dotats amb un premi econòmic de 5.000 euros. També va resultar premiada l’obra ‘S’aprofita’ d’Alba Peligero, a qui el jurat va reconèixer com la millor artista emergent, i que va rebre un premi en metàl·lic de 3.000 euros.

Les tres obres guanyadores de la 3a Biennal d’Escultura passen a engrandir el patrimoni artístic de la vila i se sumaran al recorregut escultòric de Valldoreix, que ja compta amb 13 peces d’anteriors edicions i que estan repartides per diferents emplaçaments de la geografia valldoreixenca.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

31-01-2023

L’EMD i Catalònia Creactiva renoven per 4 anys l’acord per a la integració de persones en risc d’exclusió

27-01-2023

Dret a vot i suport a la vaga de metges i mestres per iniciar l’any polític al Ple de l’EMD

25-01-2023

‘La flor de l’autopista’ enceta l’edició 2023 de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix

16-01-2023

Valldoreix inicia la campanya anual de control de la processionària a equipaments i espais públics de la vila