Cercador per paraules clau
31 gener 2018

La plaça de les Oliveres de Valldoreix supera l’equador de la seva remodelació a bon ritme

Les obres avancen amb pas ferm i després de quasi un mes de treballs, la previsió és que el projecte estigui finalitzat dins del termini de cinc setmanes establert inicialment.

L’objectiu principal de l’actuació consisteix en transformar el que fins ara era una simple cruïlla de distribució de trànsit de vehicles en una plaça que conjugui la seva funció d’ordenar el trànsit amb la d’esdevenir un espai que doni identitat al barri del Monmany. És per això que el projecte s’ha centrat en la reordenació de l’àmbit i la millora de l’accessibilitat de la plaça, un dels principals punt de referència i d’accés al barri i a la masia de Can Monmany.

L’obra d’urbanització s’ha executat seguint el criteri d’ordenació de la plaça en forma plataforma única, mesura que ha d’actuar com a reductora de velocitat de pas dels vehicles, juntament amb l’ampliació de l’espai de voreres i l’adaptació dels passos de vianants, així com amb la millora de l’espai per a la instal·lació de les marquesines de parades d’autobús. L’actuació de remodelació de la nova plaça es completarà amb la plantació d’una olivera a l’espai central i d’altres espècies d’arbrat a les voreres.

En el marc del projecte de reordenació de l’espai també s’ha aprofitat per completar la millora de la plaça amb el soterrament de les infraestructures dels serveis de  telecomunicacions i la renovació de la xarxa d’aigües.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

21-07-2022

Horaris d’estiu als Serveis Tècnics de l’EMD-Valldoreix i al Biblioaccés Vall d’Or

15-02-2022

Nou paviment pel carrer Coster de Valldoreix

04-01-2022

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns