Cercador per paraules clau
15 desembre 2021

Recta final a la reurbanització de la zona comercial de Can Cadena amb la reobertura del trànsit

Les obres de reurbanització del tram comercial de la rambla Mn. Jacint Verdaguer, entre la plaça de Can Cadena i el carrer Sant Albert, donen un pas més cap a la seva finalització amb l’obertura al trànsit demà dijous 15, després de poc més de 5 mesos de treballs. L’actuació, que es va iniciar a finals de juliol, suposa una millora molt necessària d’aquest àmbit, tant pel que fa al teixit comercial, majoritari a la zona, com per a la redefinició de la mobilitat de l’espai.

El projecte de remodelació del tram comercial de la rambla Mn. Jacint Verdaguer, del qual encara resten algunes parts per enllestir, ha reobert el pas als vehicles, un cop finalitzades les tasques d’asfaltat del nou paviment, d’instal·lació de l’enllumenat i de pintura de la senyalització horitzontal. Amb la finalització de l’obra de reurbanització es dona resposta als objectius inicials de dignificar una de les principals entrades de la vila, garantir l’accessibilitat de la mobilitat a peu i en transport públic, així com de facilitar la mobilitat segura amb bicicleta i maximitzar les places d’aparcament en rotació i les de càrrega i descàrrega.

Els treballs, amb un pressupost d’execució proper als 450.000€, també han servit per endreçar la zona i facilitar la instal·lació de terrasses amb taules i cadires als locals de restauració de la zona, i per millorar les infraestructures de serveis urbans com la xarxa de clavegueram i d’aigües pluvials, l’enllumenat públic, el subministrament d’aigua, l’electricitat i les telecomunicacions.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

21-07-2022

Horaris d’estiu als Serveis Tècnics de l’EMD-Valldoreix i al Biblioaccés Vall d’Or

15-02-2022

Nou paviment pel carrer Coster de Valldoreix

04-01-2022

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns