Cercador per paraules clau
17 gener 2019

L’Ajuntament de Sant Cugat es compromet a instal·lar càmeres de videovigilància a Valldoreix per evitar robatoris

El govern municipal de Sant Cugat s’ha compromès amb Valldoreix per a la intensificació i millora de les tasques de patrullatge a la vila, amb l’emplaçament de càmeres de videovigilància als accessos a Valldoreix i la incorporació d’un dron de la Policia Local al dispositiu de lluita contra els robatoris en domicilis.

L’Ajuntament de Sant Cugat va comparèixer dilluns 14 de gener en roda de premsa per mostrar el compromís de l’administració en posar l’accent en el reforçament de les eines tecnològiques a l’abast del cos de Policia Local, en la lluita contra l’augment de robatoris en llars de Valldoreix. L’alcaldessa de la ciutat, Carmela Fortuny, va avançar que l’Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat a la vila i que adquirirà un dron de vigilància aèria per fer front al problema generalitzat dels robatoris.

Les càmeres de videovigilància comptaran amb un lector de matrícula i estaran dotades d’un avançat sistema de control intel·ligent que detecta els cotxes que repeteixin una mateixa ruta en poc temps i identifica els vehicles que circulen a una velocitat sospitosament reduïda. El dron de patrullatge aeri, equipat amb una càmera normal i una càmera tèrmica per el control durant les hores de foscor i de les zones boscoses, servirà de suport per a les tasques del dispositiu de vigilància de la Policia Local. Fortuny va assegurar que l’Ajuntament adquirirà un segon dron al llarg d’aquest mateix any.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

13-02-2019

Més de 150 veïns i veïnes assisteixen a la primera reunió per millorar la seguretat en domicilis

17-01-2019

L’Ajuntament de Sant Cugat es compromet a instal·lar càmeres de videovigilància a Valldoreix per evitar robatoris

11-10-2018

L’EMD i els Mossos d’Esquadra es coordinen per acabar amb els robatoris en domicilis a Valldoreix