Cercador per paraules clau
13 febrer 2019

Més de 150 veïns i veïnes assisteixen a la primera reunió per millorar la seguretat en domicilis

La convocatòria, promoguda des de l’EMD de Valldoreix, va comptar amb la col·laboració de les oficines de relacions amb la comunitat del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Sant Cugat.

La Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix es va quedar petita ahir dimarts a la tarda en la 1a convocatòria de les reunions de seguretat, que ha organitzat l’EMD de Valldoreix al llarg d’aquest mes de febrer per informar la ciutadania de consells útils de prevenció i autoprotecció de les seves llars, davant els robatoris en domicilis. La reunió va estar presidida per Josep Puig, president de l’EMD de Valldoreix, que va estar acompanyat pels responsables de les oficines de relacions amb la comunitat (OCR) de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat i de la Policia Local del Municipi.

Durant la reunió els agents de les OCR de Mossos i Policia Local es van adreçar al públic assistent i els van recomanar als veïns i veïnes consells pràctics per fer que les seves llars siguin espais més segurs. La trobada també va servir per explicar com acostumen a actuar els lladres i quins operatius especials estan fent servir els cossos de seguretat del municipi, per fer front a l’increment de robatoris que s’ha registrat els darrers mesos a Valldoreix. En aquest sentit, els representants de Mossos i Policia Local han traslladat al públic assistent que amb els esforços que s’estan esmerçant des dels cossos policials s’ha aconseguit reduir en un 50% els assalts a domicilis a la vila, en les últimes setmanes.

La sessió d’ahir a la tarda estava adreçada als veïns dels barris Monmany, Regadiu i Bobines i aquest dijous 14 de febrer estan convocats els residents dels barris de la Colònia Montserrat, Mas Fuster i Ca n’Enric La Miranda. Les reunions continuaran el 19 de febrer amb els veïns de la Barceloneta, Sant Jaume i Can Cadena; el 21 de febrer amb els dels barris del Rossinyol i La Guinardera-Can Casulleras; i acabarà el 28 de febrer amb els veïnats d’Aqualonga i Mas Roig. Totes les reunions de seguretat se celebren a la Sala de Plens de l’EMD a les 19:00h.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

13-02-2019

Més de 150 veïns i veïnes assisteixen a la primera reunió per millorar la seguretat en domicilis

17-01-2019

L’Ajuntament de Sant Cugat es compromet a instal·lar càmeres de videovigilància a Valldoreix per evitar robatoris

11-10-2018

L’EMD i els Mossos d’Esquadra es coordinen per acabar amb els robatoris en domicilis a Valldoreix