Cercador per paraules clau
27 novembre 2015

L’EMD celebra la Jornada de Participació oberta a la ciutadania del PAM de Valldoreix

La convocatòria del procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal (PAM) reunirà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix les associacions, col·lectius i ciutadania a títol particular per treballar els eixos estratègics del document.

En concret, la convocatòria de demà al matí, a partir de les 9.00 hores, tractarà els diferents eixos estratègics del PAM. Sobre aquests eixos es debatrà al llarg del matí i al final es recolliran les diferents aportacions fetes pels assistents i s’afegiran al document definitiu.

En aquest mateix sentit, el document ja s’està treballant amb els partits de l’oposició que també inclouran les seves aportacions al PAM. Qui també incorporarà les seves aportacions seran els membres dels diferents òrgans de participació, que es reuniran per posar damunt la taula les seves propostes i poder debatre-les.

La voluntat de l’equip de govern de Valldoreix és que el PAM sigui un document viu sotmès a canvis en funció de les propostes que vagin fent el conjunt de col·lectius i ciutadans de la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

02-04-2024

Eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M: On es vota a Valldoreix?

25-03-2022

Valldoreix traça el full de ruta sobre les necessitats d’equipaments a la vila fins a l’any 2028

26-04-2021

Enquesta sobre la participació ciutadana a Valldoreix

28-09-2020

El Síndic de Greuges local reporta únicament 5 queixes veïnals a l’EMD-Valldoreix en tot el 2019