Cercador per paraules clau
20 octubre 2015

L’EMD de Valldoreix comença les tasques d’estesa d’una capa de rodament d’asfalt al carrer Castellot

L’actuació, a banda de la pavimentació del carrer Castellot des de l’avinguda Can Monmany fins al camp esportiu de Valldoreix, habilitarà una zona d’aparcament a la cruïlla entre el carrer Castellot i l’Av. De Can Monmany. 

La nova zona d’estacionament donarà servei a la plaça del Mas Roig i complementarà les zones d’aparcament que en aquests moments disposa la plaça. Com a la resta d’actuacions de implementació de capes de rodament a altres carrers de la vila, l’objectiu de l’EMD és eliminar les molèsties que els carrers de terra ocasionen als veïns i reduir la despesa en manteniment de carrers. El cost de la instal·lació de les capes de rodament és de poc més de 15€/m2, mentre que la vida útil de la capa de rodament s’estima en més de deu anys. Per aquest motiu, i sabent que el cost de manteniment anual dels carrers de terra és de 3,11€/m2 i el de la instal·lació de les capes de rodament és de poc més de 15€/m2, la capa de rodament s’amortitza en 5 anys.

Els treballs realitzats han consistit en la neteja dels carrers, l’aixamplament del carrer Castellot a la zona on anirà unicat l’estacionament, així com l’anivellament del ferm actual per poder adaptar la nova capa de rodament d’asfalt.

Per últim, es procedirà al pintat de la senyalització viària horitzontal i la instal·lació de les senyals verticals que es requereixin.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

21-07-2022

Horaris d’estiu als Serveis Tècnics de l’EMD-Valldoreix i al Biblioaccés Vall d’Or

15-02-2022

Nou paviment pel carrer Coster de Valldoreix

04-01-2022

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns