Cercador per paraules clau
11 abril 2018

L’EMD de Valldoreix fa front comú amb les entitats animalistes per una millor gestió de les colònies de gats de carrer

Ciutat dels Gats, Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i el Cau Amic són les entitats amb què col·laborarà l’administració valldoreixenca per millorar les tasques de control de colònies de gats de carrer del territori de Valldoreix.

L’EMD de Valldoreix s’ha posat mans a l’obra per mirar de posar fil a l’agulla a una problemàtica que s’ha detectat que va en augment a la vila amb la proliferació de punts on s’han identificat gats de carrer, que han provocat un increment en les queixes veïnals relacionades amb aquest tema. En el seu afany de donar solució a aquest problema, i per tal de garantir unes bones condicions de vida, tan a la ciutadania com als mateixos animals, l’EMD ha decidit donar una subvenció de 5.000 € per ajudar a les entitats dedicades a la protecció animal, en concret per a la gestió de colònies de gats a Valldoreix.

De la seva banda, les entitats Cau Amic, Ciutat dels Gats i Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) es comprometen a desenvolupar les tasques de fer el contacte amb la persona que alimenta la colònia; capturar amb gàbia els animals que no estiguin esterilitzats; traslladar els animals a les consultes veterinàries contractades; tutelar el procés d’esterilització dels animals i d’altres tractaments veterinaris necessaris pel control sanitari de la colònia; recollir els animals esterilitzats i fer el retorn a la colònia; i comprar el material necessari per a dur a terme les actuacions esmentades.

La distribució de la quantia de 5.000€ de la subvenció es farà de forma proporcional a la distribució de colònies pactada per les entitats amb l’Ajuntament de Sant Cugat, de la següent manera: Ciutat dels Gats s’ocuparà de 9 colònies, per les quals rebrà una assignació de 1.875€; mentre que Cau Amic es farà càrrec de 13 colònies i rebrà 2.500€. La PAS s’encarregarà de gestionar 3 colònies per un import de 625€.

El pagament de la subvenció a les entitats per part de l’EMD es farà anualment, prèvia presentació de les corresponents factures justificatives de les actuacions fetes. Igualment, les entitats hauran de presentar una memòria de les actuacions dutes a terme a Valldoreix durant l’any.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

07-04-2020

L’EMD-Valldoreix rep de la Diputació de Barcelona material de protecció contra el coronavirus pels serveis essencials de la vila

02-04-2020

L’EMD-Valldoreix rebrà 10.000€ del Fons de Cooperació Local de Catalunya per fer front als efectes de la crisi del coronavirus

01-04-2020

Un veí de Valldoreix fabrica pantalles de protecció solidàries contra la Covid-19 amb impressores 3D

27-03-2020

Valldoreix tanca totes les fonts públiques per evitar la propagació del coronavirus