Cercador per paraules clau
13 maig 2020

L’EMD enllesteix aquesta setmana la implantació de la telegestió de l’enllumenat públic a tot Valldoreix

La telegestió de la xarxa d’enllumenat públic és, des d’aquesta setmana, una realitat a la totalitat dels fanals de la vila. Amb el nou sistema, el total dels 56 quadres elèctrics de Valldoreix es poden monitoritzar i gestionar de forma remota per detectar solucionar qualsevol incidència a la xarxa de l’enllumenat viari de Valldoreix.

Un cop implantada la primera fase a 43 quadres de la vila, al llarg d’aquesta setmana s’està procedint a actuar sobre els 13 quadres restants.  Amb aquesta segona fase de desplegament la gestió remota arriba a la totalitat dels 56 dispositius que controlen el funcionament dels 3800 fanals distribuïts pels carrers de la vila.

El nou sistema de telegestió instal·lat permet, a través d’una aplicació informàtica i des de qualsevol dispositiu, controlar l’horari d’encesa i apagat de cada fanal de manera individual i detectar avaries a qualsevol zona. D’aquesta manera, tant l’EMD de Valldoreix com l’empresa adjudicatària del manteniment de la xarxa pot saber en temps real on hi ha una incidència o una avaria i actuar de forma immediata.

En aquesta segona fase d’implantació, la telegestió arribarà a les avingudes Mas Fuster i Vall d’Or; els carrers Consolat de Mar, Cirerer, Llobregat, Ebre, Farigoler, Canal de la Mànega i Saragossa; i els passeigs de la Gardènia, Alegria, Rossinyol i Pintor Romero, que no van entrar en la fase inicial del desplegament. En la primera fase del desplegament de la gestió remota, implementada el gener, es van prioritzar els quadres que donaven servei a àrees més grans, quadres que donaven servei a carrers principals i més transitats, i zones que registraven més incidències. Un cop es completi aquesta segona fase s’aconseguirà donar servei a tota la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta