Cercador per paraules clau
30 gener 2018

L’EMD-Valldoreix presenta l’avantprojecte de l’Av. Baixador aquest dijous a la Sala de Plens

La presentació davant de la ciutadania de la proposta es farà a través d’una exposició a la Casa de la Vila que recull les demandes fetes pels veïns de cada un dels cinc trams en que es divideix la urbanització de la via.

Les propostes i necessitats veïnals recollides durant els tallers de participació ciutadana han servit com a base per elaborar l’avantprojecte de la futura avinguda del Baixador. Les conclusions sorgides del treball dels veïns són l’ingredient principal de l’exposició que, des d’aquesta tarda a partir de les 17:30 hores, es podrà conèixer a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a través d’una mostra que dibuixa quin podria ser l’aspecte final de la via, si finalment els veïns i veïnes donen el seu aval.

Amb la voluntat que l’avantprojecte arribi a tota la ciutadania, atesa la importància que la proposta té per a la futur urbanisme i la mobilitat de Valldoreix, l’exposició es complementa amb dues visites comentades pels tècnics que han elaborat l’esbós del traçat. Durant les trobades amb els arquitectes, que se celebraran el dia 12 de febrer en horari de 12 a 13:30 i de 18:30 a 20 hores, els participants podran resoldre totes els dubtes i preguntes sobre la proposta.

L’exposició divideix la llargada total de la via en cinc trams i contempla quins són els condicionants tècnics i orogràfics i l’estat actual de cada un dels cinc àmbits sobre els quals s’actuarà. La mostra també recull quines han estat les demandes fetes pels ciutadans i com imaginen el futur espai un cop urbanitzat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-09-2023

934 llums LED més per il·luminar els carrers de Valldoreix

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta