Cercador per paraules clau
13 gener 2017

Les parades d’autobús del passeig Rubí i del carrer Brollador estrenen marquesines noves

En total s’ha actuat en 8 parades amb un pressupost total d’execució d’obra de 60.000 euros, que corresponen a la inversió íntegra pressupostada per l’EMD-Valldoreix per a la renovació de marquesines prevista per a l’any 2016.

La instal·lació de les 6 noves marquesines al Pg. Rubí i les 2 a Brollador forma part del pla progressiu de renovació dels punts de parada del transport urbà de Valldoreix que el govern de l’EMD està desplegant des de l’any 2014 i que tindrà continuïtat en els propers exercicis. La idea de l’executiu de Valldoreix és que els pressupostos dels tres propers anys contemplin una partida anual de renovació de marquesines semblant a la d’enguany, de manera que l’any 2020 les 33 parades del transport urbà quedin totalment renovades i actualitzades.

Les noves marquesines de parada de Valldoreix suposen respecte a les anteriors una major durabilitat, atès que la seva estructura és d’alumini d’alta resistència i no de ferro com les anteriors, fet que implicava un major manteniment per evitar que es rovellessin. Una altra de les novetats és que les actuals marquesines tenen plafons de vidre laminat en comptes de les làmines de metacrilat que muntàven les anteriors, aspecte aquest que fa que siguin més fàcils de netejar i que mantinguin bon aspecte durant més temps.

Del total de 33 punts de parada amb marquesina que hi ha a Valldoreix alguns estan ubicats en voreres d’espai limitat que han de compatibilitzar la detenció de l’autobús -i la corresponent pujada i baixada d’usuaris- amb el trànsit de vianants. És per això que l’EMD instal·la dos models de marquesines, una amb plafons laterals de tancament i que s’ubiquen en voreres àmplies, i l’altre sense els tancaments per permetre el pas dels vianants. De les 8 marquesines instal·lades en aquesta fase totes són del model amb plafons laterals.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

24-10-2023

Creixen un 10,5% els usuaris dels busos urbans de Valldoreix

27-04-2023

L’EMD renovarà l’asfalt dels carrers Nard, Pg. Oreneta i Av. mossèn Jacint Verdaguer la setmana vinent

07-02-2023

Els busos de Valldoreix i Sant Cugat, connexió directa a partir del 13 de febrer

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta