Cercador per paraules clau
17 novembre 2023

Llum verda definitiva a la urbanització de l’Av. del Baixador, al Ple de novembre

El Ple Ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix, corresponent al mes de novembre, va servir per desbloquejar definitivament el projecte d’urbanització de l’avinguda del Baixador, al tram 3, entre el carrer d’Eivissa i el passeig de la Mariscota. Abans però, també va prosperar la moció, entrada per urgència pel grup de Junts per Valldoreix, per a la resolució del concurs d’idees del projecte de construcció del nou edifici de l’Escola de Música. la proposta va rebre el suport dels vocals del PP i VOX, mentre que l’equip de govern hi va votar en contra, argumentant que l’expedient corresponent al concurs d’idees està caducat. Amb tot, des de l’equip de govern es van comprometre a fer la consulta jurídica per mirar d’aclarir la situació.

A partir d’aquí la unanimitat es va instal·lar a la Sala de Plens de la Casa de la Vila per aprovar, en primer lloc i de forma inicial, el projecte de restauració del pont del camí de la Salut, d’alt interès patrimonial, que justifica la necessitat de restaurar el pont i consolidar aquest espai dins de l’itinerari a peu pel camí de la Salut. També es va donar llum verda definitiva al projecte d’urbanització de l’avinguda del Baixador, després de desbloquejar l’aprovació amb la inclusió al projecte de les propostes veïnals. Precisament sobre aquest punt va versar el darrer acord de la tarda, amb la ratificació, per part de tots el grups polítics del consistori, dels acords assolits amb els veïns del Baixador i per a la constitució una comissió de seguiment de les obres entre l’EMD de Valldoreix, els representants dels veïns i l’Ajuntament de Sant Cugat.

Des d’aquest moment i fins al final del ple, l’activitat de control va centrar l’atenció del plenari, donant compte de l’informe de compliment de pagaments, els decrets de presidència i contractació i l’explicació de l’acció de govern per part dels vocals de l’equip de govern. 

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer