Cercador per paraules clau
15 maig 2023

Nikolás Sánchez es corona com el 17è campió del Torneig Vila de Valldoreix de tenis

El Club Esportiu Valldoreix va celebrar ahir diumenge la final de la 17a edició del Torneig ITF 25K World Tennis Tour – Vila de Valldoreix, on el jugador Nikolás Sánchez va culminar una setmana magnífica de tenis adjudicant-se el trofeu de campió. El jugador del Club Tenis Barcino va jugar un matx quasi perfecte, en el qual va cedir només dos jocs del primer set davant el seu rival, el també barceloní Àlex Martí, per acabar guanyant per 6-2 i 6-0.

Pel que fa a la categoria de dobles, la victòria se la va endur la parella formada pels almeriencs Javier Barranco i Benjamín Winter, que van vèncer a la final al duet francès format per Hemery y Lamasine por 6-4 i 6-2.