Cercador per paraules clau
28 abril 2023

Pas endavant per aprovar el projecte de la Centralitat i més recursos per als Bombers al ple d’abril de l’EMD

El projecte de la Centralitat de Valldoreix va donar, ahir a la tarda durant el Ple d’abril, un pas endavant amb l’aprovació, amb el vot diriment del president, de l’informe favorable del pla especial d’ordenació volumètrica i del pla d’usos d’equipaments a l’espai Centralitat de Valldoreix. L’acord també contemplava la remissió dels documents aprovats a l’Ajuntament de Sant Cugat per a la seva aprovació. Abans però, el debat polític a la Junta de Veïns ordinària d’abril es va centrar en aprovar per unanimitat la proposta conjunta de Ciutadans i l’equip de govern per demanar que es doti de més recursos al parc de Bombers de Rubí-Sant Cugat-Castellbisbal. En l’espai de mocions també es va desestimar donar suport un pla pilot, promogut des de la Generalitat per a la implementació de la renda bàsica universal. La moció només va rebre els vots favorables dels grups proposants ERC-MES i CUP-PC, mentre la resta de vocals hi van votar en contra.

Durant la sessió també va tirar endavant, amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició, l’aprovació de la 5a modificació pressupostària de l’any de més de 360.000€, que servirà per finançar, amb càrrec al romanent de tresoreria, les partides de la 2a fase d’enllumenat públic, el servei neteja viària, la gestió forestal i prevenció d’incendis i la neteja de solars i ordres d’execució, entre d’altres.

Abans de finalitzar la Junta de Veïns va aprovar per unanimitat la subrogació del contracte del servei de subministrament del sistema de videoactes i dels equips de gravació i transmissió de les sessions plenàries i del seu manteniment, així com els models de declaració de causes d’incompatibilitat, del quadre-resum de les declaracions d’activitats i del model i el quadre-resum de declaració béns i drets patrimonials de la corporació local.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

30-01-2024

Ple de gener; millora d’instal·lacions a l’Escola de Música, caques al carrer i actualització de preus del Complex Esportiu

22-12-2023

Últim Ple del 2023; nou finançament dels ens locals, derogació de la LRSAL i veto a actes polítics/ideològics a la Sala de Plens

17-11-2023

Llum verda definitiva a la urbanització de l’Av. del Baixador, al Ple de novembre