Cercador per paraules clau
17 febrer 2023

Pressupost, plusvàlues i rebuig a la guerra d’Ucraïna al ple de febrer de l’EMD

La Sessió Plenària Ordinària de l’EMD de Valldoreix corresponent al mes de febrer va servir per fer l’aprovació definitiva dels comptes d’enguany de la corporació valldoreixenca. Abans, però, es van debatre les mocions presentades pels grups al plenari, exceptuant la moció de la CUP-PC per a l’eliminació del Quart Cinturó que, tot i constar a l’ordre del dia, el vocal Ferran Margineda la va retirar per manca de suport de cap dels grups. Tot seguit va prendre la paraula el vocal d’ERC-MES Ramón Segura per presentar la moció de demanda al govern de l’Estat que les administracions locals recuperin la seva capacitat financera, perduda amb la reducció de la recaptació de les plusvàlues municipals. Per exhaurir el temps dedicat a les mocions, el plenari es va adherir al Manifest per la Pau per aturar la guerra a Ucraïna, a través d’una moció institucional. La lectura del manifest davant del ple va anar a càrrec del membre de la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat, Josep Maria Bové.

El pressupost 2023 va centrar la segona part de la sessió plenària amb la proposta d’aprovació dels comptes d’enguany, presentada per la vocal d’Economia, Lluïsa Muñoz. La Junta de Veïns va donar llum verda al pressupost, gràcies vot de qualitat del president, que va desfer l’empat a 4 vots entre govern i els partits d’esquerres, després de l’abstenció del vocal de Ciutadans.

Des d’aquest punt fins al final de la sessió el govern va donar compte al plenari dels decrets de presidència i contractació, que incloïa la contractació de les obres per a la climatització de la piscina del Complex Esportiu, per un valor de 350.864,70€ més IVA.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer