Cercador per paraules clau
01 setembre 2021

Reobert al trànsit el Pg. del Nard per entrar a Valldoreix i l’obra encara la recta final

El passeig del Nard de Valldoreix s’ha reobert al trànsit d’entrada a Valldoreix aquesta setmana, en concret el passat dissabte, després de poc més de cinc mesos i mig d’obres, que han servit perquè aquesta important via d’accés a la vila des de Mira-sol esdevingui un carrer amb una amplada propera als 10m en tot el tram que va des de la rambla del Jardí i l’avinguda del Baixador. De moment el carril en sentit contrari, de sortida de Valldoreix, encara resta tancat al pas de vehicles, però ja s’estan ultimant els darrers treballs per poder restablir també el trànsit en aquest sentit i que l’obra quedi totalment enllestida a finals de setembre.

Un cop finalitzades totes les actuacions el vial assolirà una amplaria de quasi 10 metres i afegirà prop de 2 metres i mig a l’ample anterior del carrer. Fins ara  la via només arribava als prop de 10m en el tram entre l’A. Baixador i el C/ Camèlies, mentre que el tram entre Camèlies i l’Av. Ramon Escayola no superava els 7,3m d’ample. Les obres de reurbanització del Pg. del Nard, que van començar a principis de març i tenien una durada aproximada de 6 mesos, han consistit en l’ampliació la secció del carrer en uns 2,35 metres, tal com està previst en el PGM, donant continuïtat al tram del passeig del Nard que discorre per Sant Cugat (sector de la Capella de Sant Joan).

Amb aquesta ampliació i reurbanització de l’àmbit de Nard l’administració valldoreixenca assolirà l’objectiu de recuperar el doble sentit de circulació en tot el tram de la via, fet que permetrà resoldre els problemes de mobilitat de la zona, així com dotar les voreres de les condicions obligatòries d’accessibilitat. El projecte també servirà per millorar el recorregut del transport públic.

Per a la realització de l’actuació s’han afectat totes les parcel·les del costat est del passeig, fet que ha implicat la modificació de la totalitat dels murs i les tanques de les finques afectades, que s’han hagut d’enderrocar i tornar a construir de nou respectat, en la mesura del possible, el disseny original de cada finca.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

10-10-2022

Tot a punt per l’inici de les obres del carril per a ciclistes i vianants entre Valldoreix i La Floresta

21-07-2022

Horaris d’estiu als Serveis Tècnics de l’EMD-Valldoreix i al Biblioaccés Vall d’Or

15-02-2022

Nou paviment pel carrer Coster de Valldoreix

04-01-2022

Les obres d’asfaltat a la Colònia de Montserrat comencen el proper dilluns