Cercador per paraules clau
27 abril 2017

‘Soy un TDAH ?: La importancia de un diagnóstico precoz’, primer llibre del valldoreixenc Òscar Pitarch

Sospites que tu o el teu fill teniu TDAH? Has estat diagnosticat, però no saps que consisteix el TDAH? Et sents diferent de la resta de la gent, però no saps què et passa? Tens dubtes sobre si prendre o no la medicació que t’han receptat? No coneixes teràpies alternatives a la medicació? Vols saber com has d’actuar a l’escola amb els professors? Aquestes són algunes de les preguntes a les que intenta donar resposta el veí de Valldoreix Òscar Pitarch en el seu llibre ‘Soy un TDAH ?: La importancia de un diagnóstico precoz’.

Pitarch és doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i és Màster en Business Administration (MBA) per l’escola de negocis I.E.S.E. Business School. A banda, també té estudis de Màster de Gestió Hospitalària (Hospital and Health Care Facilities Administraton Management) de l’ESADE Business School de Barcelona i és Màster en Marketing Estratègic Turístic (Master of Tourism Administration) per la George Washington University.

Totes aquestes distincions, juntament amb d’altres mèrits acadèmics, personals i professionals, els ha assolit havent de fer front a la dislèxia i al Transtorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH).

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

07-04-2020

L’EMD-Valldoreix rep de la Diputació de Barcelona material de protecció contra el coronavirus pels serveis essencials de la vila

02-04-2020

L’EMD-Valldoreix rebrà 10.000€ del Fons de Cooperació Local de Catalunya per fer front als efectes de la crisi del coronavirus

01-04-2020

Un veí de Valldoreix fabrica pantalles de protecció solidàries contra la Covid-19 amb impressores 3D