Comerç de Valldoreix

Comerç de Valldoreix

El comerç de Valldoreix

Mercat dels dissabtes

L’objectiu del Mercat del dissabtes és incrementar l’oferta comercial de la vila. Concentrar els hàbits de compra dels veïns dins el territori de Valldoreix. Impulsar la cohesió social de la vila i atraure ciutadans d’altres indrets. Potenciar la centralitat comercial de Valldoreix, així com el comerç local, els artesans, els productes alternatius i els productes ecològics. Té una extensió de 405 metres lineals de parades, al llarg del carrer Bruc, amb una oferta de producte que va des de l’alimentació variada (fruites i verdures, formatges i làctics, forn de pa, pastisseria, embotits, encurtits, fruïts secs, xurreria i rostisseria), articles tèxtils i de moda (roba d’home, dona, juvenil i esportiva; articles de pell; llenceria i complements), parament de la llar, entre d’altres. Dia i lloc: El mercat té lloc els dissabtes al matí al carrer Bruc, a tocar de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Valldoreix. Horari: de 8:30 a 14:30h.

Artesans de Valldoreix

Es celebra cada primer dissabte de mes, al costat del Mercadet. 2015 Calendari Per a més informació clica AQUÍ 

Mercat de Brocanters

El mercat setmanal, ubicat a tocar de l’estació de Valldoreix, acull també prop d’una quinzena de parades dedicades a les antiguitats i els objectes usats. La inclusió de parades de brocanters i antiquaris en l’espai del Mercat dels Dissabtes a Valldoreix s’emmarca en el conjunt d’iniciatives posades en marxa des de l’àrea de Comerç de l’EMD de Valldoreix per diversificar l’oferta comercial del mercat i dinamitzar l’espai amb activitats que incrementin la presència de públic. Tots aquells que s’acostin a les parades dels brocanters i antiquaris podran gaudir d’una variada exposició de peces, tant usades com d’antiguitats, que aniran des d’aparells d’ús domèstic a mobles, pintures, joies, llibres, peces de numismàtica i objectes de col•leccionisme. Les parades de brocanters i antiquaris oferiran els seus productes en el mateix horari de la resta de parades del Mercat dels Dissabtes, de 9.00 a 14.00 hores.

Mercat de segona mà

El Mercat de 2a Mà i d’Intercanvi de Valldoreix és una iniciativa promoguda per l’EMD-Valldoreix que vol afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable, promovent hàbits sostenibles com la reutilització i el reciclatge. En el Mercat de 2a Mà es poden intercanviar, regalar, comprar i vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.