Cercador per paraules clau
20 abril 2020

‘Dóna color al Sant Jordi confinat’, la iniciativa de l’EMD i Valldaurex per celebrar el dia de Sant Jordi en quarantena

L’EMD de Valldoreix i el Centre d’Estudis de Valldoreix, Valldaurex, han ideat la iniciativa ‘Dóna color al Sant Jordi confinat’ una proposta conjunta per celebrar la Diada de Sant Jordi, malgrat el confinament. La idea és que tothom qui vulgui es pugui descarregar la il·lustració que ha fet Valldaurex en què apareixen Sant Jordi i el drac, molt ben acompanyats d’en Daurix, mascota i capgròs de l’entitat d’estudi de la història valldoreixenca, que duu a les mans una rosa.

La idea proposada per Valldaurex i l’EMD de Valldoreix és que tots els valldoreixencs i valldoreixenques, petits i grans, es descarreguin, a través del portal web de l’EMD de Valldoreix, el dibuix fet per la integrant de Valldaurex Maria dels Àngels Espert i l’acoloreixin amb la tècnica que més els hi agradi (llapis, rotulador, aquarel·la, collage, color digital…). Un cop enllestida la seva obra d’art es proposa que els artistes es facin una foto amb el dibuix i que la pengin a les seves xarxes socials amb l’etiqueta #santjordiavalldoreix. D’aquesta manera la xarxa s’omplirà de dibuixos de Sant Jordi i del personatge valldoreixenc, Daurix.

Així que ja ho sabeu, malgrat la quarantena, aquesta setmana a Valldoreix celebrem la diada de Sant Jordi, donant color a la llegenda de Sant Jordi, la rosa i el drac, amb un convidat d’excepció, el Daurix de Valldaurex.

Visca Sant Jordi i visca Catalunya!!

Descarrega’t aquí el dibuix de Sant Jordi i el Daurix de Valldaurex:

SANT-JORDI-xPINTAR-COMPLERT (Word)

celebrem sant jordi (Word)

SantJORDI-SENZILL (Word)

SantJORDI-xPINTAR-SENZILL (PDF)

SantJORDI-COMPLERT (PDF)

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

24-10-2022

L’Aplec de la Salut recupera la normalitat precovid i torna a omplir l’esplanada de l’ermita de tradició i cultura

13-09-2022

Valldoreix celebra la Diada refermant el compromís del municipalisme amb la defensa de la democràcia

13-09-2021

El president Josep Puig reivindica la vigència del desig d’independència durant la Diada a Valldoreix

01-03-2021

L’EMD de Valldoreix tanca aquest dimecres per la festivitat de Sant Medir