Cercador per paraules clau
17 desembre 2020

Els tres Reis Mags d’Orient faran un passeig reial per Valldoreix per saludar els nens i nenes de la vila

Valldoreix no viurà la tradicional Cavalcada de la nit de reis el proper 5 de gener com és tradicional, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per controlar els contagis de la Covid-19. Malgrat tot, els tres Reis Mags no passaran de llarg de Valldoreix i visitaran els infants de la vila, fent una passejada sobre tres cotxes descapotables, que permetran a ses majestats saludar els infants que surtin a les portes de les seves cases per veure’ls. El passeig reial, que no detindrà en cap moment la seva marxa, recorrerà a 20 km/h tots els barris de Valldoreix en un tomb que transitarà, de nord a sud i d’est a oest, pels principals carrers i places de cada un dels veïnatges de la vila.

Per evitar l’acumulació de gent en qualsevol dels punts pels quals passarà la comitiva, no es donarà a conèixer el punt de sortida dels vehicles que transportaran a Melcior, Gaspar i Baltasar, com tampoc es facilitarà el recorregut exacte pel qual passaran els tres cotxes. Amb tot, i per facilitar la localització del pas dels tres Reis pels carrers de Valldoreix, un cotxe sonoritzat precedirà el seguici reial anunciant el pas de ses Majestats i posant la banda sonora a la passejada reial amb cançons tradicionals nadalenques.

El recorregut

Malgrat no donar detalls del recorregut exacte de la comitiva per la vila, els tres Reis iniciaran el recorregut al barri d’Aqualonga i passant pels barris de Can Cadena, Sant Jaume, La Barceloneta, Rossinyol, La Guinardera-Can Casulleras, Regadiu, Monmany, Les Bobines, Colònia Montserrat, Can Enric-La Miranda i Mas Fuster. L’horari de pas serà també aproximat i començarà a les 17:30h al barri d’Aqualonga, des d’on s’iniciarà una volta a Valldoreix que recorrerà 60km dels carrers de la vila a una velocitat aproximada de pas de 20km/h.

Els patges reials

Qui sí que no faltarà a la seva cita anual amb els infants de Valldoreix seran els patges de ses Majestats, que enguany redoblaran esforços per poder estar al costat de cada un dels nens i nenes de la vila. Amb aquest fi s’ha previst la instal·lació de 6 campaments on un emissari dels tres Reis d’Orient recollirà, de mans dels més petits de la vila, cada una de les missives amb els seus desitjos pel dia de Reis. Cada una de les carpes, a més del carter reial comptarà amb la presència d’un vigilant, que vetllarà perquè es compleixin totes les mesures sanitàries per evitar contagis de la Covid-19.

Les carpes dels patges reials s’instal·laran de 17 a 19h a:

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals