Cercador per paraules clau
24 febrer 2021

La 4a Xocolatada Solidària de l’Asociación Anita recull prop de 700€ per seguir lluitant contra el càncer infantil

El Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora cada dia 15 de febrer a tot el món, ha estat un any més el millor pretext perquè la valldoreixenca Asociación Anita hagi organitzat de nou la seva Xocolatada Solidària. La iniciativa, que serveix per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, ha recaptat en aquesta edició gairebé 700€ entre les donacions presencials i les que han arribat online. En total van ser 2 les xocolatades organitzades per l’Associación Anita i es van celebrar els dies 17 i 19 de febrer a l’Escola Ferran i Clua, aprofitant la sortida dels nens i nenes del centre educatiu.

Enguany, però, la Xocolatada solidària s’ha hagut d’adaptar a la pandèmia, motiu pel qual han variat el seu format per poder seguir arribant al màxim de gent possible. Per aquesta edició l’entitat organitzadora, juntament amb l’Escola Bressol, han ideat un format de paquets individuals, de melindros amb xocolatina, bombons, magdalenes i croissants que els alumnes i mestres, de la mateixa Escola Bressol i del Ferran i Clua, s’han endut a canvi d’un petit donatiu de 2€. A la iniciativa també hi han participat els treballadors i treballadores de l’administració valldoreixenca, que han pogut gaudir dels seus paquets de melindros amb  xocolata i participar amb els seus donatius. L’èxit de l’edició 2021 de la Xocolatada solidària ha estat possible gràcies a la col·laboració dels supermercats Condis de Valldoreix i Esclat de Rubí, que van fer les donacions de magdalenes, croissants i xocolatines, així com de l’Església Protestant de Valldoreix que va cedir les seves instal·lacions perquè l’Associación Anita posés la seva parada els dos dies de la xocolatada.

La Asociación Anita de Valldoreix, que és una de les 13 entitats organitzadores de la Xocolatada Solidària, està promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita i centra la seva acció en recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals. Juntament amb l’Asociación Anita, la Xocolatada Solidària està promoguda per les associacions de lluita contra diferents tipus de càncer infantil com són: La lluita d’Arnau; Or Asociación; Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación pulseras Candela; l’Associació Max Aleix; AENAR, Miradas mágicas; Shurikan; Dona’m ales; COCO i Súper H.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

08-03-2022

Guerra i crisi de refugiats a Ucraïna; Consells i recomanacions sobre com ajudar als afectats

04-11-2021

L’exposició fotogràfica ‘Bitter, sweet, soft’ de Bernat Millet apropa Valldoreix a la realitat de l’exili del poble sahrauí

20-10-2021

L’Asociación Anita impulsa un projecte de telemedicina en cures pal·liatives a domicili, amb el suport de l’EMD de Valldoreix

24-02-2021

La 4a Xocolatada Solidària de l’Asociación Anita recull prop de 700€ per seguir lluitant contra el càncer infantil