Cercador per paraules clau
08 febrer 2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social

La veïna de Valldoreix Carmina Puig Cruells ha estat la guanyadora del 12a edició del Premio Estatal del Trabajo Social en la categoria de “Labor profesional”. El guardó, que atorga el Consejo General de Trabajo Social, reconeix la trajectòria professional de 40 anys de Puig de dedicació al treball social, en especial en els àmbits d’atenció directa, docència universitària i supervisió d’equips. 

Al llarg de la seva dilatada carrera Carmina Puig, que és treballadora social, psicòloga i doctora en Antropologia, ha esdevingut una referent per a la professió en els àmbits de la docència i la supervisió, exercint com a professora de treball social a universitats com l’ICESB-Universitat Ramon Llull (1984-2001) i la Universitat Rovira i Virgili (URV), a partir del 2001. Des de 2018 s’encarrega de dirigir del Doctorat Interuniversitari en Treball Social de la URV. També ha estat professora visitant o convidada a impartir seminaris i cursos en universitats de l’Estat espanyol i llatinoamericanes.

Del 1991 fins al 2021 la valldoreixenca ha supervisat i assessorat equips de professionals de més de 50 institucions i administracions locals, comarcals o autonòmiques, estatals o internacionals en les àrees de benestar social, salut i educació. El 2013 va dirigir la primera formació de supervisores al Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i el 2021 va dirigir el primer diploma de postgrau de formació en Supervisió en l’Àmbit de l’Atenció a les Persones a la URV.

Carmina Puig també  és autora del llibre “La supervisión en la acción social. Una oportunidad para el bienestar de los professionales” i més de 25 articles, entre ells “Diez propuestas para cuidarse y cuidar en las profesiones sociales. Hacia la construcción de una cultura del cuidado en los profesionales”.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social