Cercador per paraules clau
07 març 2019

L’EMD de Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb un acte institucional i un concert góspel

La Sala de Plens de l’EMD de Valldoreix acollirà aquest divendres, Dia de la Dona Treballadora, un acte de reconeixement i denúncia a l’abús que, encara a dia d’avui, pateix el génere femení a molts àmbits de la societat.

L’Entitat Municipal de Valldoreix celebrarà demà divendres 8 de març l’acte institucional del Dia de la Dona a partir de les 19:00h a la Sala de Plens de la Casa de la Vila amb la lectura de les reivindicacions de la jornada i una actuació musical. Abans d’acabar l’acte l’EMD oferirà una copa de cava a tothom qui s’apropi demà a commemorar el 8M amb les autoritats i representants de la vida social i cultural de Valldoreix.

El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, serà l’encarregat d’obrir les portes a la reunió amb la lectura d’un manifest per subratllar les exigències igualitàries de la vaga general feminista del 8 de març i destacar el camí a recòrrer per millorar els drets i el paper de la dona a la societat. El parlament de Puig donarà pas a la intervenció de Trini Escrihuela, valldoreixenca de renom immersa de ple en el món cultural de la vila i directora del Grup de Teatre Espiral. El grup musical ‘Esencia de Vida’ tancarà l’acte oficial de divendres amb un concert de 30 minuts de les seves millors composicions de gòspel.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

28-02-2024

L’EMD presenta els actes del 8M

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat

14-02-2023

Valldoreix caminarà per reivindicar la igualtat de drets entre dones i homes

28-07-2022

L’EMD de Valldoreix i Women Evolution sumen esforços per seguir impulsant el lideratge femení