Cercador per paraules clau
11 octubre 2018

L’EMD i els Mossos d’Esquadra es coordinen per acabar amb els robatoris en domicilis a Valldoreix

La presidenta accidental de l’EMD, Susana Herrada i el cap dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat, el sotsinspector Manel Rodríguez, han mantingut una trobada aquesta setmana a la Casa de la Vila de Valldoreix per tal de millorar els mecanismes de coordinació entre l’administració i el cos policial, per tal d’evitar els robatoris a la vila.

El màxim responsable dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat ha informat la presidenta accidental de les mesures, que tant des de la policia de la Generalitat com des de la Policia Local, s’estan prenent per lluitar contra l’increment d’assalts en domicilis que s’estan produïnt a Valldoreix en els darrers mesos. En aquest sentit, el sotsinspector Rodríguez ha detallat l’increment d’efectius de carrer, fruit del nou comandament i del procés intern de reestructuració de la comissaria santcugatenca, així com el reforç de l’Oficina de Proximitat.

Una altra mesura implementada des dels cossos policials del municipi és la creació d’una unitat de patrullatge de paisà, formada per agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que en el que va d’any han detingut un total de 12 lladres. Aquestes detencions se sumen a les 16 que han realitzat les patrulles uniformades i que sumen un total de 28 delinqüents capturats, dels quals 10 han estat posats a disposició de la justícia i posteriorment se’ls ha empresonat.

Les accions de vigilància que realitzen Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Cugat es veuen reforçades darrerament amb un dispositiu d’efectius regionals de suport, format per entre 12 i 15 agents, que es dediquen a tasques com el control de pas de vehicles, el control de persones a l’estació dels FGC i el patrullatge. Aquests agents de suport arriben de les comissaries de Sabadell i Granollers.

Per últim, el cap de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d’Esquadra ha informat també del dispositiu de patrullatge aeri que s’està fent a Valldoreix, i a altres zones del municipi, amb un helicopter de la Unitat de Mitjans Aeris del cos. Manel Rodríguez també ha detallat les accions de reforç de les campanyes comunicatives de consells de seguretat a domicilis, que es faran properament des de l’Unitat de Proximitat de Mossos.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

08-03-2019

El Ple de l’EMD de Valldoreix aprova la compra de càmeres de videovigilancia i un dron

11-10-2018

L’EMD i els Mossos d’Esquadra es coordinen per acabar amb els robatoris en domicilis a Valldoreix

14-03-2018

Consells útils per tenir una llar més segura