Cercador per paraules clau
27 setembre 2016

‘Madre tierra’ de Míriam Pérez Guerrero guanya la 1ª Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’

L’obra de l’artista mexicana es va imposar a les ‘Sillas salvajes’ dels florestans Ariadne Patout i Rene Müller i a la creació ‘Davallada’ de la santcugatenca Neus Colet. Les escultures es poden veure fins el 25 de novembre al parc de Sant Cebrià, els Jardins 11 de Setembre i el Club Esportiu Valldoreix.

La inauguració de la I Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’ es va inaugurar el diumenge 25 de setembre al Parc de Sant Cebrià, on estan ubicades 14 de les 23 obres que formen la mostra artística. L’estrena de la biennal va consistir en una visita guiada a les obres exposades i que van comptar amb la presència de la majoria dels creadors.

Durant l’acte d’inauguració, celebrat als 3 espais de la mostra, es van donar a conèixer els noms dels 3 guanyadors de la Biennal d’Escultura, que van rebre premis per valor de 5.000, 3.000 i 2.000 euros. La votació del jurat de la biennal es va decantar per la mexicana Míriam Pérez amb ‘Madre tierra’ pel primer premi, mentre que el segon i tercer premi van recaure en Ariadne Patout i Rene Müller amb ‘Sillas salvajes’ i Neus Colet amb ‘Davallada’, respectivament. Segons l’acord entre Amicart Valldoreix i l’EMD-Valldoreix d’aquesta població del Vallès, les obres premiades passen a ser patrimoni artístic de l’EMD de Valldoreix.

L’acte d’inauguració de la I Biennal ‘Valldoreix dels Somnis’ va ser multitudinari i va aplegar més d’un centenar de persones, que van seguir amb interès les explicacions dels artistes participants a la mostra que van explicar el significat de les obres, els materials utilitzats durant el procés creatiu.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix