Cercador per paraules clau
08 setembre 2017

La 1a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix homenatjarà els avis i àvies de la vila

L’EMD de Valldoreix, juntament amb el Casal d’Avis, organitza per primer cop tota una setmana d’activitats dedicats als avis i àvies de la vila. La iniciativa vol ser un homenatge a les seves trajectòries personals i la seva memòria.

Entre el 2 i el 8 d’octubre s’ha preparat un ambiciós panorama d’activitats a les quals es donarà el tret de sortida el mateix dilluns amb l’exposició fotogràfica “Avis d’ahir, avis d’avui”, seguida d’un aperitiu. Al dia següent, la cita inel·ludible tindrà lloc a la Masia Rosàs amb un dinar acompanyat per en Josep Rosàs, que explicarà els orígens d’una de les masies més representatives de Valldoreix, amb una història que es remunta al segle XV. Un cop acabat l’àpat el protagonisme serà per la rifa benèfica que recollirà fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada al tractament de les malalties infeccioses. Pel final de la jornada quedaran els espectacles de música, màgia i animació.

El dimecres, a partir de les sis de la tarda, està prevista una conferència sobre mediació i gent gran a càrrec de Iago de Balanzó, professor a la Universitat de Barcelona, seguida d’un animat piscolabis. Dijous dia 5 els avis i àvies que ho desitgin podran assistir a la sala de plens de l’EMD de Valldoreix on se celebrarà el Ple de l’Experiència, un espai on podran debatre els problemes més recorrents que afecten a la gent gran de la nostra vila. Les conclusions que surtin d’aquesta reunió es traslladaran al Govern de la Generalitat.

La 1a Setmana de la Gent Gran tindrà continuitat durant el cap de setmana amb espectacles corals el divendres a la Nau de Cultura, oferints per la Coral l’Harmonia, Coral Jove i la coral Esclat de Germanor, seguida d’una visita conjunta per les residències de gent gran de Valldoreix. Durant el matí de dissabte es farà una excursió per Valldoreix i un espectacle teatral a la tarda, “Farsa del Banyut Apallissat”, al teatre de la Nau.

El Diumenge 8 durant la festa de cloenda es rendirà un homenatge valldoreixencs destacats en favor de la gent gran al llarg de la història de la vila. Un cop entregats els reconeixements es brindarà amb cava durant els espectacles de música i animació que posaran punt final a la 1a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

05-10-2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

01-06-2021

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

10-02-2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia

14-09-2020

Valldoreix celebra la Diada més atípica reivindicant el paper dels governs locals en la defensa dels valors democràtics