Cercador per paraules clau
05 octubre 2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

L’Ermita de la Salut ja espera a la ciutadania valldoreixenca per celebrar, un any més, la tradicional diada d’activitats culturals i familiars a les faldes del Puig Madona,, un aplec que els valldoreixencs porten celebrant sense pausa des del final de la Guerra Civil. Enguany els valldoreixencs i valldoreixenques estan citats el diumenge 23 d’octubre a l’esplanada de l’ermita, donant continuïtat a la iniciativa, iniciada l’any 2018, de desvincular la trobada de la celebració del Dia de la Hispanitat i per esquivar la prohibició de fer el concurs de paelles durant el període d’alt risc d’incendis a Collserola.

El programa d’activitats arrencarà a dos quarts de deu del matí amb la missa oficiada pel rector de la parròquia de Valldoreix, Josep Maria Manresa, que donarà pas a les 10:30h a la Ballada de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa i a l’inici de les activitats familiars. Al punt del migdia serà el torn de la cantada de la Coral l’Harmonia de Valldoreix i el cor jove Music’Al Cor, i tot seguit tindrà lloc el recital el muntatge poètic ‘Poesia i vida de Joan Salvat Papasseit’.

Un dels moments àlgids de l’Aplec de la Salut arribarà a les 14.00h quan el jurat del Concurs Paelles comenci les seves deliberacions i lliuri els premis a les paelles més exquisides.

Les inscripcions es poden fer entrant una instància genèrica (fins el 14 d’octubre) a l’apartat de tràmits en línia de la seu electrònica del web: www.valldoreix.cat, on cal indicar nom, telèfon, quantitat de participants, quantitat de taules, carpes i cadires necessàries. En el cas de necessitar pujar amb vehicle, cal també sol·licitar autorització fent constar el número de matrícula. Amb tot, de de l’organització s’aconsella pujar caminant.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

05-10-2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

01-06-2021

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

10-02-2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia