Cercador per paraules clau
13 novembre 2017

El Club Esportiu Valldoreix s’imposa al torneig quadrangular entre els clubs de la ciutat

Els valldoreixencs es van alçar amb la victòria d’un campionat que va enfrontar el C.E. Valldoreix amb el Club Natació Sant Cugat, el Junior i el Set Ball celebrat el passat dissabte a les instal·lacions del club de Valldoreix.

Tal i com estava previst, els partits de tennis i pàdel es van disputar dissabte a partir de les 15:00h i van aplegar més de 300 persones. A mitja tarda va ser el torn d’una xocolatada per recuperar forces on tothom estava convidat mentre que durant tota la tarda es van fer activitats dedicades als més menuts.

Els membres de cada equip van rebre una samarreta commemorativa de la celebració del torneig abans de donar el tret de sortida als enfrontaments entre els quatre clubs de Valldoreix i Sant Cugat.  Els partits de totes les categories es van jugar en un ambient amistós i de celebració, assolint l’objectiu què, segons el director del torneig, Roger Badia, és el de ‘crear un sentiment de germanor entre els quatre clubs del municipi’.

La primera posició dels esportistes del CEV va ser reconeguda a l’acte final d’entrega de premis on van assistir els representants de cada club. A l’entrega del trofeu va anar també el director comercial de SARSA Vallés el qual, com a portaveu de l’entitat patrocinadora del campionat, va fer acte d’entrega d’un automòbil a cada club per tancar aquesta edició del quadrangular.

La propera edició del torneig entre els quatre clubs ja s’està posant en marxa per part de l’acadèmia Barcelona Total Tennis, amb la idea que siguin les instal·lacions del club santcugatenc Set Ball les amfitriones de la competició.

Amb la disputa del quadrangular el CE Valldoreix torna a posar Valldoreix al centre del panorama esportiu local i nacional, en un any on els valldoreixencs celebren el 50 aniversari de l’entitat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-12-2023

La 7a Milla Solidària de Valldoreix bat el rècord d’inscripcions amb més de 410 inscrits

07-11-2023

La Milla Solidària de Valldoreix se suma a la causa de La Marató de TV3

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

15-05-2023

Nikolás Sánchez es corona com el 17è campió del Torneig Vila de Valldoreix de tenis