Cercador per paraules clau
20 desembre 2023

La 7a Milla Solidària de Valldoreix bat el rècord d’inscripcions amb més de 410 inscrits

Un matí assolellat i agradable, malgrat les baixes temperatures de primera hora, van ser el millor marc per celebrar la 7a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, que va batre el seu rècord d’inscripció, amb més de 410 corredors i corredores inscrits per prendre al sortida al carrer Arnau Cadell, a tocar de l’institut homònim de Valldoreix. Els i les atletes, a banda de prendre part en una cursa atlètica cada any més consolidada, es van sumar a la causa solidària de La Marató de TV3, ja que la totalitat dels prop de 2.000€ de la recaptació de la cursa es va destinar a la investigació de les patologies relacionades amb la a la salut sexual i reproductiva.

En la vessant esportiva els més ràpids de la 7a Milla Solidària, que es va disputar sobre el tradicional circuit d’1,6 quilòmetres traçat pels carrers del barri valldoreixenc de Sant Jaume, van ser Elisabet Martínez i Ot López. Elisabet Martínez (00:05:16), que per tercer cop repetia lloc al graó més alt del podi, va superar enguany a Daniela Martínez i Janna Bosch, que completaven el quadre d’honor. Ot López va aturar el cronòmetre en 4 minuts 32 segons i es va imposar a Miquel Castander i Jan Andrade, completant així un podi íntegrament format per alumnes de l’Arnau Cadell, del qual cal destacar el gran èxit d’aplegar una cinquantena d’alumnes participants.

Més enllà de la categoria open masculina i femenina també es va disputar la Milla Inclusiva adreçada a persones amb discapacitat física o psíquica, que va comptar amb una nombrosa afluència de corredors i corredores amb prop d’una trentena de participants, que, un any més, van demostrar que en el món de l’esport no hi ha barreres.

La festa de l’esport, la inclusivitat i la solidaritat de Valldoreix va ser completa amb la participació dels més petits, que van disputar la Milla Solidària a una distància adaptada a les diferents edats a les distàncies de 400 i 800 metres.

La jornada es va completar amb una xocolatada per a tots els assistents i els jocs inflables per als nens i nenes.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-12-2023

La 7a Milla Solidària de Valldoreix bat el rècord d’inscripcions amb més de 410 inscrits

07-11-2023

La Milla Solidària de Valldoreix se suma a la causa de La Marató de TV3

06-07-2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

15-05-2023

Nikolás Sánchez es corona com el 17è campió del Torneig Vila de Valldoreix de tenis