Cercador per paraules clau
18 octubre 2017

El 1r Congrés Nacional de Tennis Padel arrenca aquest cap de setmana al Club Esportiu

La primera edició d’aquesta cita mundial aplega de moment més de 50 inscrits en unes jornades on les taules de debat i les demostracions faran que el punt de mira del món del tennis i el pàdel se situi aquest cap de setmana a Valldoreix.

Amb motiu de la commemoració del 50 aniversari el naixement del Club Esportiu Valldoreix, l’entitat històrica de la vila ha plantejat, en col·laboració amb l’acadèmia Barcelona Total Tennis, tot un cap de setmana dedicat als amants dels esports de raqueta. Aquesta iniciativa promoguda des del club i amb el suport de l’EMD de Valldoreix té per objectiu crear un espai comú on compartir opinions i experiències sobre l’evolució i el futur d’aquestes dues disciplines.

L’entrega de material i la inauguració oficial donarà el tret de sortida a les jornades dissabte a les 9 del matí. La iniciativa del Club Esportiu comptarà amb assistents de diferents racons de l’estat com les Illes Balears, Madrid i el País Vasc, que juntament amb els assistents catalans participaran en interessants debats i veuran apassionants demostracions en viu a les pistes. Entre totes les activitats hi haurà temps pels àpats, amb esmorzar, dinar i temps pel cafè oferts pel CEV.

Les taules rodones programades durant tot el cap de setmana seran una oportunitat de debatre amb ponents destacats com Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Jordi Tamayo, màxim dirigent de la Federació Catalana de Tennis; el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell i amb esportistes d’elit per copsar la seva opinió de primera mà sobre el panorama esportiu al voltant de la pala i la raqueta. La tennista professional Maria José Martínez no podrà assistir, tal i com s’havia programat, a la sessió sobre ‘De la base a l’alta competició’. En el seu lloc la ponent serà Ari Sánchez Fallada, una de les millors jugadores de pàdel del món. Al final del dia es debatran les conclusions de la jornada en un espai comú on tothom podrà dir la seva i s’entregaran els diplomes als participants en aquesta primera convocatòria conjunta de tennis i pàdel.

La visita guiada per un dels complexos esportius més prestigiosos del país com és el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat tancarà diumenge dia 22 la primera edició del Congrés Nacional de Tennis i Pàdel a Valldoreix, que torna a situar-se al mapa pel seu compromís amb el foment de la cultura esportiva.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat

20-12-2022

Josep Díaz i Elisabet Martínez repeteixen victòria a la 6a Milla Solidària de Valldoreix

01-09-2022

La cantant barcelonina Suu és la cap de cartell de la Festa Major de Valldoreix 2022