Cercador per paraules clau
05 octubre 2018

El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de Miquel Pellicer i la seva néta

L’artista valldoreixenc Miquel Pellicer i Xènia Monells, la seva néta, seran els protagonistes de l’exposició “D’avi a néta” que es presenta avui al Casal d’Avis de Valldoreix. El recull artístic de la proposta vol mostrar a la ciutadania com han desenvolupat les seves capacitats artístiques l’avi i la néta.  

El pintor i dibuixant de Valldoreix, amb la companyia de la seva neta, han passat una temporada avançant en el coneixement pictòric i descobrint les seves capacitats artístiques plegats. Les peces sorgides d’aquesta excepcional col·laboració estaran exposades a partir d’avui a les 18:30h al Casal d’Avis de Valldoreix.

Les il·lustracions dels dos artistes, pare i filla de la regidora santcugatenca Susanna Pellicer, han sortit de l’estudi farcit d’obres artístiques de Miquel Pellicer, per aterrar directament al Casal d’Avis amb entrada lliure per tothom qui decideixi apropar-se a gaudir de la destressa i les habilitats de l’avi i la néta valldoreixencs. La interessant proposta del Casal sobre aquest excepcional i emotiu treball familiar estarà oberta al públic entre avui i el 9 de novembre amb horari de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-11-2018

La germanor, el reconeixement i l’entreteniment, pilars de la 2a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

08-11-2018

Tot a punt per a la celebració de la II Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

09-10-2018

El Casal d’Avis visita una exposició sobre la influència en l’art de tècniques esotèriques des dels anys cinquanta

05-10-2018

El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de Miquel Pellicer i la seva néta