Cercador per paraules clau
20 novembre 2018

La germanor, el reconeixement i l’entreteniment, pilars de la 2a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

La segona edició de la Setmana de la Gent Gran de Valldoreix es va acomiadar diumenge 18 amb un acte de cloenda protagonitzat per l’entrega de premis a les persones més reconegudes per la ciutadania i l’entrega de premis als guanyadors del concurs de fotografia. El ball a l’estil far west de les ‘Hit Country’ i l’actuació teatral dels Marxosos del Vallès van ser la resta d’atractius de la vetllada.

Les jornades anuals d’homenatge a la gent gran de Valldoreix es consoliden a la vila amb música, diversió i entreteniment a parts iguals durant la celebració de la segona edició de la iniciativa de l’EMD-Valldoreix. Tota la ciutadania va poder acompanyar, el cap de setmana del 15 al 18 de novembre, a la gent gran de la vila en els actes de germanor i les actuacions musicals i teatrals programades al llarg dels tres dies. L’únic acte que no es va poder celebrar va ser l’espectacle lúdic ‘Àfrica balla amb tots els valldoreixencs’, que es va haver de suspendre per mal temps.

El dinar de germanor va donar el tret de sortida al ventall d’actes el passat dijous 15 de novembre al Club Tennis Valldoreix amb una rifa solidària, un espectacle d’animació i un àpat al que tothom va estar convidat. La inauguració de l’exposició fotogràfica al Casal i un festival musical, amb melodies per a tots els públics, van ser els punts forts de divendres mentre que, ficats de ple al cap de setmana, tota la ciutadania va poder gaudir, el dissabte 17, d’una animada tarda teatral amb la participació dels grups de teatre Espiral, Cercle, Magma, Aire teatral, el Grup de Teatre La Floresta, La Global i El Xoc. Les associacions teatrals van deleitar el públic amb actuacions d’uns 10 minuts cadascuna.

La Nau de Cultura va ser l’escenari, diumenge 18 a les 18:00h, de l’acte de cloenda de la Setmana de la Gent Gran amb una vetllada, que malgrat la pluja que no va aconseguir rebaixar els ànims dels valldoreixencs. Els parlaments de la presidenta accidental de l’EMD, Susana Herrada, i del vocal de Cultura i Gent Gran, Quim Castelló, van donar pas a l’emotiva entrega dels reconeixements ciutadans a les tres persones que millor han servit a la societat aquest any i el lliurament dels premis als autors de les peces més destacades del concurs de fotografia, que es poden visitar a l’exposició del Casal de Cultura, oberta fins el 16 de desembre. Una actuació de ball amb música western va ser el preludi de l’esperada interpretació teatral dels Marxosos i del cremat de comiat, que van posar punt i final a la 2ª edició de les jornades de reconeixement i homenatge a les persones grans de la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-11-2018

La germanor, el reconeixement i l’entreteniment, pilars de la 2a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

08-11-2018

Tot a punt per a la celebració de la II Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

09-10-2018

El Casal d’Avis visita una exposició sobre la influència en l’art de tècniques esotèriques des dels anys cinquanta

05-10-2018

El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de Miquel Pellicer i la seva néta