Cercador per paraules clau
22 octubre 2020

El Club Hoquei Valldoreix estrena la nova zona d’entrenaments

Les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, seu del Club Hoquei Valldoreix, ja compten amb un espai d’entrenament destinat en exclusiva a la pràctica de l’hoquei herba

Fa poques dates que s’han enllestit els darrers detalls de la nova instal·lació que el Club Esportiu Valldoreix (CEV) ha habilitat, per tal què els jugadors i jugadores del Club Hoquei Valldoreix puguin fer els seus entrenaments setmanals de la millor forma possible. Tots els dilluns i els dimecres, de 17.30h a 19h, els nens i nenes del club entrenen en el nou recinte, construït per l’empresa santcugatenca Green Court.

El nou espai consta de gespa Sand Obscured, una tipologia de molta qualitat, polivalent i ideal per a la pràctica de l’hoquei herba. Està confeccionada amb fils trenats de 18mm amb 37.800 puntades per metre quadrat, característiques que donen una sensació de confort perfecta per iniciar-se en aquest esport.

El club fa tot just un mes que va iniciar els seus primers entrenaments i, a banda de l’estrena del camp d’hoquei, els petits del Club Hoquei Valldoreix, nens i nenes de 4 a 9 anys, ja disposen de la nou uniforme oficial per als entrenaments del club.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social