Cercador per paraules clau
22 octubre 2020

El Club Hoquei Valldoreix estrena la nova zona d’entrenaments

Les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, seu del Club Hoquei Valldoreix, ja compten amb un espai d’entrenament destinat en exclusiva a la pràctica de l’hoquei herba

Fa poques dates que s’han enllestit els darrers detalls de la nova instal·lació que el Club Esportiu Valldoreix (CEV) ha habilitat, per tal què els jugadors i jugadores del Club Hoquei Valldoreix puguin fer els seus entrenaments setmanals de la millor forma possible. Tots els dilluns i els dimecres, de 17.30h a 19h, els nens i nenes del club entrenen en el nou recinte, construït per l’empresa santcugatenca Green Court.

El nou espai consta de gespa Sand Obscured, una tipologia de molta qualitat, polivalent i ideal per a la pràctica de l’hoquei herba. Està confeccionada amb fils trenats de 18mm amb 37.800 puntades per metre quadrat, característiques que donen una sensació de confort perfecta per iniciar-se en aquest esport.

El club fa tot just un mes que va iniciar els seus primers entrenaments i, a banda de l’estrena del camp d’hoquei, els petits del Club Hoquei Valldoreix, nens i nenes de 4 a 9 anys, ja disposen de la nou uniforme oficial per als entrenaments del club.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal