Cercador per paraules clau
26 juliol 2018

El crític de cinema Àngel Comas presenta avui ‘Un lugar en el Sol’ al Casal d’Avis de Valldoreix

El reconegut crític de cinema valldoreixenc presentarà avui dijous 26 de juny la pel·lícula ‘Un lugar en el Sol’ al Casal d’Avis, comentant els detalls més rellevants de la cinta, rodada pel prestigiós director nord-americà George Stevens al 1951.

El Casal d’Avis de Valldoreix convida a tots els seus socis amants del setè art a la projecció d’’Un lugar en el Sol’, un film tràgic basat en fets reals que qüestiona l’ètica i la moral de realitat de l’american dream a la dècada dels 50. El valldoreixenc Àngel Comas, reputat crític de la gran pantalla, impulsor del Cicle de Cinema de Sant Cugat i periodista, serà l’encarregat d’analitzar els 122 minuts de l’obra.

Tot estarà a punt a partir de les 18:30h per donar el tret de sortida a la sessió cinematogràfica. Actors de la talla d’Elizabeth Taylor, Montgomery Clift i Shelley Winters donen vida a una magistral obra que vol aproximar als espectadors a una societat deshumanitzada i corrompuda caracteritzada per la falta d’escrúpols d’una societat que imposa els diners per davant de l’amor i la felicitat.

L’excepcional producció compta amb sis òscars, inclós el de millor director, i diversos guardons internacionals al seu palmarès. Una interessant historia acompanyada per les explicacions del crític i historiador cinematogràfic Àngel Comas pronostiquen una tarda de gaudi pels apassionats del cinema del Casal d’Avis de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-11-2018

La germanor, el reconeixement i l’entreteniment, pilars de la 2a Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

08-11-2018

Tot a punt per a la celebració de la II Setmana de la Gent Gran de Valldoreix

09-10-2018

El Casal d’Avis visita una exposició sobre la influència en l’art de tècniques esotèriques des dels anys cinquanta

05-10-2018

El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de Miquel Pellicer i la seva néta