Cercador per paraules clau
14 setembre 2015

El poema ‘Assumiras la veu d’un poble’ protagonitza el discurs de la Diada Nacional de Catalunya a Valldoreix

El discurs del president de l’EMD de Valldoreix durant l’acte de commemoració de la Diada de l’11 de setembre va consistir en la lectura del poema de l’autor valencià, que posa l’èmfasi en els valors col·lectius per sobre dels individuals.

Amb aquest esperit de poble unit es va desenvolupar l’acte de commemoració de la Diada Nacional a Valldoreix. Un cop fet el discurs es va pocedir a celebrar la tradicional ofrena floral de l’EMD i de les entitats culturals VEN i del Centre d’Estudis de Valldoreix, Valldaurex al monument en memoria de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets.

Els primers en acostar-se al monument per deixar les seves flors van ser els membres del consistori, Bernat Gisbert, Noel Climent, Xavier Humet i Ferran Margineda, seguits de la resta de membres del consistori, que es van afegir als portaveus.

Acte seguit van fer l’ofrena els representants del l’associació Valldoreix Espais Naturals VEN i del Centre d’Estudis de Valldoreix Valldaurex.

L’acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya va acabar amb la tradicional cantada, a càrrec de la Coral l’Harmonia de Valldoreix, de l’Himne a Valldoreix i del Cant dels Segadors.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

05-10-2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

01-06-2021

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

10-02-2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia

14-09-2020

Valldoreix celebra la Diada més atípica reivindicant el paper dels governs locals en la defensa dels valors democràtics