Cercador per paraules clau
21 octubre 2015

El president Josep Puig visitarà tots els barris de Valldoreix per copsar l’opinió i recollir suggeriments dels veïns

La iniciativa s’emmarca dins del projecte participatiu ‘Millorem Valldoreix amb tu’ que té per objecte detectar millores i mancances als barris de Valldoreix copsades des de l’òptica de la ciutadania.

L’objectiu que persegueix l’EMD de Valldoreix amb aquest projecte és apropar l’administració al ciutadà i poder detectar de primera mà totes aquelles petites qüestions que per la seva incidència, molts cops aïllada, no arriben a posar-se en coneixement de l’administració, però que afecten el dia a dia del veïnat. Les trobades es desenvoluparan a peu de carrer des d’on el President podrà percebre en primera persona quines són les necessitats dels diferents col·lectius de la vila.

Les trobades del President amb els veïns i veïnes començaran ja aquest mes d’octubre, el dia 29, quan des de les 16:30 fins a les 19:00 hores es visitaran el Complex Esportiu, l’Escola Ferran i Clua i el seu parvulari i l’Escola Bressol. La segona de les trobades serà el 5 de novembre de 17:00 a 19:00 hores amb els veïns del barri de Ca n’Enric-La Miranda.

El 26 de novembre de 17:00 a 19:00 hores serà el barri del Regadiu la tercera parada del President en aquesta primera ronda de visites, mentre que serà el 3 de desembre, en el mateix horari, quan en Josep Puig es desplaçarà al barri de Can Cadena per prendre nota de les necessitats del teixit comercial de la zona.

Les dues darreres visites seran el 10 i 17 de desembre, també de 17:00 a 19:00 hores, i portaran el president Puig, respectivament, als barris de Rossinyol i de nou a  Can Cadena, on en aquesta ocasió se centrarà en les opinions i suggeriments veïnals i no tant en les estrictament comercials.

Amb aquestes visites es tancarà la primera fase del procés participatiu, que a partir d’aleshores analitzarà i posarà fil a l’agulla als suggeriments i mancances dels veïns. La iniciativa, però, tindrà continuïtat al llarg de tot el mandat i es visitaran tots els barris de Valldoreix per desenvolupar la mateixa tasca feta durant aquesta primera fase.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

05-10-2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

01-06-2021

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

10-02-2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia