Cercador per paraules clau
19 abril 2017

El procés ciutadà dels Pressupostos Participatius comença demà a Valldoreix

L’Audiència Pública dels Pressupostos Participatius donarà el tret de sortida al procés participatiu ciutadà demà dijous a partir de les 19:00 hores a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, on s’ha convocat a la ciutadania per explicar les passes que marcaran el transcurs del procés.

Decidir quin és el destí dels 100.000 euros que l’EMD-Valldoreix ha previst per a desenvolupar projectes triats a partir de la participació ciutadana. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat l’equip de govern de Valldoreix i per això ha fixat diferents dates que s’iniciaran amb l’Audiència Pública de Pressupostos de demà.

A partir d’aquí, durant els mesos d’abril i maig es farà tota la campanya comunicativa de difusió del procés de participació ciutadana, per tal de donar la màxima publicitat per tal que participin el màxim nombre de persones possible.  Del 24 d’abril i fins al 8 de maig serà quan es farà la recollida de propostes ciutadanes, en què podrà prendre part qualsevol persona empadronada a Valldoreix i que tingui 16 anys o més complerts a partir del 2 de juny; les entitats inscrites en el Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Valldoreix; així com les empreses i comerços de la vila. Serà a partir del 9 de maig quan es procedirà amb l’anàlisi i valoració tècnica de les propostes presentades.

La fase final del procés començarà a partir del 22 de maig quan es farà l’exposició de les propostes validades per la comissió tècnica, que donarà pas a la votació ciutadana fixada pels dies del 2 al 12 de juny. En la votació podrà participar qualsevol persona empadronada a Valldoreix i que tingui 16 anys o més, complerts a partir del 8 de juny.

El tancament del procés participatiu serà el 13 de juny quan es farà la sessió informativa de les propostes
guanyadores.

FORMULARI PER PRESENTAR LES PROPOSTES CIUTADANES

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social