Cercador per paraules clau
12 gener 2021

La Milla Solidària de Valldoreix recull 120 joguines per a la campanya ‘Els seus drets en joc’ de Creu Roja

Tot i haver de suspendre la 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix per l’amenaça sanitària de la Covid-19, l’EMD-de Valldoreix va mantenir la iniciativa solidària de la recollida de joguines noves per als infants desafavorits.

Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert, vocals de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix, han estat aquest matí els encarregats de rebre a la Casa de la Vila les 120 joguines noves que s’han aplegat durant la campanya solidària de recollida de joguines de la Milla Solidària, que es va dur a terme entre els 14 de desembre de 2020 i l’11 de gener de 2021. La cursa, que s’havia de disputar el passat mes de desembre, es va haver de suspendre per les restriccions d’activitat derivades de la pandèmia de Coronavirus. L’organització, però, va voler donar continuïtat a la iniciativa altruista per tal de mantenir l’esperit de germanor de la prova atlètica.

Les joguines lliurades avui serviran per col·laborar amb la 28a edició de la campanya ‘Els seus drets en joc’ de Creu Roja Joventut que promou la idea de què el  joc és una de les vies més útils per a la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica. És per aquest motiu que cal invertir tots els esforços per tal que al Nadal, l’època més significativa de l’any pels infants, cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina, que reforci l’evolució natural.

En aquesta 28ena edició la iniciativa de Creu Roja s’ha incrementat un 7,62 %  el nombre de famílies demandants respecte a la campanya anterior, a conseqüència de la crisi econòmica i social que acompanya la pandèmia. Ha estat gràcies a la implicació dels voluntaris de l’ONG i a la solidaritat de la ciutadania que s’ha pogut donar resposta a aquest increment de la demanda i així garantir que tots els infants rebin una joguina educativa.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

28-11-2022

L’Asociación Anita i l’EMD-Valldoreix uneixen esforços per portar la musicoteràpia al domicili de pacients oncològics

19-10-2022

L’EMD-Valldoreix i l’ONG NASCO Feeding Minds sumen esforços per tirar endavant un projecte de formació digital a Ghana

14-06-2022

L’EMD de Valldoreix i Refugees Welcome renoven el seu vincle solidari d’ajuda als refugiats

24-05-2022

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva juntes des del 2016 en la integració de persones en risc d’exclusió