Cercador per paraules clau
24 maig 2022

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva juntes des del 2016 en la integració de persones en risc d’exclusió

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva han signat avui dimarts una nova renovació, la sisena, del conveni rubricat entre les dues entitats per donar continuïtat al projecte conjunt d’inserció i formació que es ve desenvolupant des de l’any 2016 i que té per objectiu afavorir la major incorporació al món laboral de les persones amb risc d’exclusió i promoure la responsabilitat social de l’administració valldoreixenca.

El conveni s’ha signat al despatx del president de l’EMD, Josep Puig, que ha estat acompanyat pel director econòmic-financer de Catalònia Creactiva, Adrià Serrahima, la vocal de l’EMD, Susana Herrada i la persona beneficiaria del conveni ampliat avui, la Mercè López. Durant la signatura Puig, Serrahima i Herrada s’han felicitat per la renovació de l’acord i han valorat el la implicació i el creixement de la Mercè, ja totalment integrada dins l’equip de treball de l’administració valldoreixenca.

Amb la renovació del conveni la voluntat de l’EMD és donar continuïtat a la tasca de visibilitzar la necessitat que la societat es conscienciï de la importància de fomentar la contractació i la incorporació al mercat de treball de les persones pertanyents a col·lectius especialment vulnerables. En el cas de Valldoreix s’amplia durant tot aquest any l’acord que permet que la Mercè López continuï desenvolupant tasques de de suport a l’arxiu municipal i a l’àrea de d’Atenció Ciutadana, en horari de de 08:00 a 15:00 hores de dilluns a dijous, i de 08:00 a 14:00 hores els divendres, tal com ha vingut fent des de la seva  incorporació.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

28-11-2022

L’Asociación Anita i l’EMD-Valldoreix uneixen esforços per portar la musicoteràpia al domicili de pacients oncològics

19-10-2022

L’EMD-Valldoreix i l’ONG NASCO Feeding Minds sumen esforços per tirar endavant un projecte de formació digital a Ghana

14-06-2022

L’EMD de Valldoreix i Refugees Welcome renoven el seu vincle solidari d’ajuda als refugiats

24-05-2022

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva juntes des del 2016 en la integració de persones en risc d’exclusió