Cercador per paraules clau
17 desembre 2014

La vocal d’Educació, Susana Herrada, lliura els premis del concurs de dibuix de postals de Nadal del Ferran Clua

El dibuix guanyador és obra de l’alumna de 1er Lia Arad Roig i serà motiu principal de la postal de Nadal amb què el president i l’equip de Govern de l’EMD de Valldoreix felicitarà les festes de nadal als veïns i veïnes de la vila.

El segon guardó se l’ha endut l’alumna de 2on Ginebra Torio Moliner, mentre que el tercer premi ha recaigut en l’alumna també de 2on Moira Pros Haase. Les alumnas guanyadores han rebut com a obsequi pel seu treball un lot de material didàctic i artístic amb el qual les premiades podran seguir millorant les seves capacitats artístiques i pictòriques.

Però els obsequis no s’han quedat aquí, ja que la resta d’alumnes del centre, que no han estat guardonats pels seus dibuixos, han rebut igualment un regal per part de l’EMD de Valldoreix, i que també ha consistit en un lot de material didàctic i artístic per a cada un dels cicles, infantil i inicial.

Els escolars han agraït els obsequis entregats per la vocal d’Educació, Susana Herrada, i per a la directora del centre, Clara Caso amb un recital de Nadales, que han dedicat a totes les mestres del centre.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat