Cercador per paraules clau
18 maig 2021

L’EMD i el Grup Catalònia un any més de la mà en la inserció laboral de persones en risc d’exclusió

L’EMD de Valldoreix ha signat, avui 18 de maig, amb la Fundació Catalònia Creactiva la cinquena renovació del conveni entre les dues entitats per desenvolupar un projecte conjunt d’inserció i formació. L’acord persegueix l’objectiu de seguir un any més afavorint una major incorporació al món laboral de les persones amb risc d’exclusió i promoure la responsabilitat social de l’administració valldoreixenca

Amb aquest conveni l’administració valldoreixenca busca fer visible la necessitat que la societat es conscienciï de la importància de fomentar la contractació i la incorporació al mercat de treball de les persones pertanyents a col·lectius especialment fràgils. En el cas de Valldoreix s’amplia el conveni amb la Fundació Catalònia, que permet la continuïtat de la persona assignada al desenvolupament de tasques de de suport a l’arxiu municipal i a l’àrea de Serveis Generals.

La persona beneficiaria del conveni ampliat avui, la Mercè López, continuarà realitzant les seves tasques en horari de de 08:00 a 15:00 hores de dilluns a dijous, i de 08:00 a 14:00 hores els divendres, tal com ha vingut fent des de la seva  incorporació, amb la formalització del primer conveni el mes de juliol de 2016.

L’acte de renovació del conveni entre l’EMD de Valldoreix i el Grup Catalònia, celebrat aquest dimarts a la Casa de la Vila de Valldoreix, ha estat presidit pel president de l’EMD, Josep Puig, acompanyat pel director econòmic-financer de Catalònia Creactiva, Adrià Serrahima i la vocal de Serveis Socials de l’EMD, Elena Degollada. Durant la signatura tant Puig com Serrahima i Degollada han volgut destacar la seva satisfacció per la renovació de l’acord i han felicitat la Mercè per la seva integració a l’equip de treball i la bona tasca desenvolupada al llarg dels cinc anys que fa que es ve desenvolupant el conveni.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

28-11-2022

L’Asociación Anita i l’EMD-Valldoreix uneixen esforços per portar la musicoteràpia al domicili de pacients oncològics

19-10-2022

L’EMD-Valldoreix i l’ONG NASCO Feeding Minds sumen esforços per tirar endavant un projecte de formació digital a Ghana

14-06-2022

L’EMD de Valldoreix i Refugees Welcome renoven el seu vincle solidari d’ajuda als refugiats

24-05-2022

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva juntes des del 2016 en la integració de persones en risc d’exclusió