Cercador per paraules clau
02 març 2020

L’EMD de Valldoreix i l’AECC-Sant Cugat entreguen prop de 200 joguines a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Les joguines es van recollir durant la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix, disputades el 12 de gener a tocar de l’Institut Arnau Cadell i pels carrers del barri de Sant Jaume.

Una representació de l’EMD-Valldoreix, encapçalada per Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert, com a vocals de l’equip de govern i Susana Casta com a vocal del PSC; juntament amb la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Sant Cugat, Esther Alós i membres de l’entitat, s’han desplaçat aquest matí a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Un cop allà han visitat el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de l’hospital sabadellenc per fer entrega de les prop de 200 joguines noves que es van recollir durant la Milla Solidària disputada el passat mes de gener, gràcies als generosos donatius que van fer els participants a la cursa inclusiva.

Algunes de les joguines lliurades avui serviran per millorar la ludoteca de la unitat infantil, mentre que la resta es guardaran i es destinaran a fer regals a nens i nenes de famílies amb pocs recursos durant la propera campanya de Reis.

El CDIAP de l’Hospital Parc Taulí està integrat en el Servei de Medicina Pediàtrica (dins del Centre d’Atenció a la Dona i a l’Infant) i està centrat en la prevenció, la detecció, el diagnòstic i l’abordament terapèutic dels trastorns del desenvolupament de l’infant en procés de creixement i de les situacions de risc social, psicològic i biològic que puguin alterar aquest procés. El tractament d’aquests transtorns s’aborda des del joc i les joguines esdevenen eines terapèutiques pels professionals.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

28-11-2022

L’Asociación Anita i l’EMD-Valldoreix uneixen esforços per portar la musicoteràpia al domicili de pacients oncològics

19-10-2022

L’EMD-Valldoreix i l’ONG NASCO Feeding Minds sumen esforços per tirar endavant un projecte de formació digital a Ghana

14-06-2022

L’EMD de Valldoreix i Refugees Welcome renoven el seu vincle solidari d’ajuda als refugiats

24-05-2022

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva juntes des del 2016 en la integració de persones en risc d’exclusió