Cercador per paraules clau
31 gener 2023

L’EMD i Catalònia Creactiva renoven per 4 anys l’acord per a la integració laboral de persones en risc d’exclusió

L’EMD de Valldoreix i la Fundació Catalònia Creactiva han signat avui dimarts la setena renovació del conveni rubricat per primer cop l’any 2016 entre les dues entitats per donar continuïtat al projecte conjunt d’inserció i formació. La principal novetat respecte a l’any passat és que enguany l’acord, que fins ara se signava anualment, s’ha pactat amb una durada de quatre anys, fet que assegura a mig termini l’objectiu d’afavorir la major incorporació al món laboral de les persones amb risc d’exclusió i la promoció de la responsabilitat social de l’administració valldoreixenca.

L’acte de signatura del nou conveni s’ha desenvolupat a la Sala de Juntes de la Casa de la Vila i ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada i el director econòmic-financer de Catalònia Creactiva, Adrià Serrahima, acompanyats per la vocal de Serveis Socials, Lluïsa Muñoz i la persona beneficiaria del conveni ampliat avui, la Mercè López. Durant la signatura Herrada, Serrahima, Muñoz i López s’han felicitat per la renovació de l’acord i han valorat molt positivament que aquest s’hagi ampliat fins als quatre anys de durada.

Amb la renovació i ampliació del conveni la voluntat de l’EMD és donar continuïtat a la tasca de visibilitzar la necessitat que la societat sigui conscient de la importància del foment de la contractació i la incorporació al mercat de treball de persones pertanyents a col·lectius especialment vulnerables. En el cas de Valldoreix s’amplia durant els propers 4 anys l’acord que permet que la Mercè López continuï desenvolupant tasques de de suport a l’arxiu municipal i a Serveis Generals, en horari de de 08:00 a 15:00 hores de dilluns a dijous, i de 08:00 a 14:00 hores els divendres, tal com ha vingut fent des de la seva  incorporació, l’any 2016.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

14-11-2023

El Mercadet de Valldoreix es vesteix de lila el 25N contra la violència masclista

29-06-2023

Valldoreix llueix els colors de l’arc de Sant Martí per celebrar el Dia de l’Orgull LGTBI+

31-01-2023

L’EMD i Catalònia Creactiva renoven per 4 anys l’acord per a la integració laboral de persones en risc d’exclusió

09-03-2021

Teatre i reivindicació feminista; així s’ha celebrat el Dia Internacional de la Dona a Valldoreix