Cercador per paraules clau
08 febrer 2017

Les 14enes Milles de Valldoreix seran mixtes i formaran part de la Lliga Championchip

Aquestes són les principals novetats de la cursa estrella de Valldoreix que enguany se celebrarà el 25 de març i en dissabte per evitar coincidir amb altres curses importants -com la Marató de Barcelona- per afavorir la participació.

Fomentar la participació i recuperar les inscripcions perdudes en les darreres edicions de la cursa. Aquests són els principals motius que han portat a l’organització de les Milles de Valldoreix a donar un tomb a la prova atlètica per excel·lència de Valldoreix per salvar-la de la minva de corredores que s’havia registrat els darrers anys. La decisió s’emmarca en el conjunt de mesures aplicades en les darreres edicions en les quals es van incloure les categories infantils per promocionar la pràctica esportiva entre els més joves. És en aquest mateix sentit s’ha pres la decisió d’incloure una cursa de 3 milles que complementarà la tradicional distància de 5 milles, per tal de donar cabuda a corredors i corredores menys experimentats o que s’estiguin iniciant en les curses atlètiques.

L’altra iniciativa és fer la prova mixta i incloure la categoria masculina juntament amb la femenina. Aquest fet permet que per primer cop en la seva història les Milles de Valldoreix formin part de la lliga Championchip, una competició en la que els corredors i corredores acumulen punts, depenent dels resultats aconseguits en les curses que formen part del campionat, i a final d’any se’ls premia segons la seva classificació. La inclusió de les Milles de Valldoreix a la Lliga Championchip pot suposar un increment de la participació del 30%, atesa la gran demanda de curses per part dels atletes i les atletes per poder sumar els màxims punts possibles.

Un any més el punt neuràlgic de sortida i arribada dels corredors i corredores serà la zona del Complex Esportiu de Valldoreix (C/ Brollador), des d’on, a dos quarts de deu del matí, es donarà el tret d’inici de la cursa absoluta, mentre que a les onze es donarà la sortida a la categoria infantil. La categoria alevins sortirà a les 11:20 hores i les de benjamins i prebenjamins està previst que comencin a 11:30 hores.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat

20-12-2022

Josep Díaz i Elisabet Martínez repeteixen victòria a la 6a Milla Solidària de Valldoreix

01-09-2022

La cantant barcelonina Suu és la cap de cartell de la Festa Major de Valldoreix 2022

25-05-2022

La festa major del pàdel i la solidaritat no s’atura i el torneig #forçamiquel celebra el seu 10è aniversari