Cercador per paraules clau
30 octubre 2017

Les ‘Converses de Meuques’ de Bulbulina Teatre, segona cita de la 24ena Mostra de Teatre de Valldoreix

El Grup de Teatre l’Espiral està al capdavant, un any més, de la Mostra de Teatre de Valldoreix que, amb el suport de l’EMD de Valldoreix, s’acosta al quart de segle d’existència, aplegant espectacles de companyies teatrals d’arreu de Catalunya.

 El tret de sortida de la programació teatral d’aquest any es va donar el 22 d’octubre i tancarà les seves portes el 19 de novembre, amb un recull de variades interpretacions teatrals entre les que va destacar ahir ‘Converses de Meuques’, una obra clàssica del segle II interpretada pel càsting de Bubulina Teatre.

 L’agrupació osonenca va ser l’encarregada ahir diumenge d’oferir un provocador espectacle que va fer viatjar als aproximadament 75 espectadors del Casal Cultural a la Grècia clàssica, a través de la destacada actuació del segon grup que trepitja l’escenari de Valldoreix durant la 24ª Mostra de Teatre. El diàleg, escrit al segle II pel destacat autor Llucià de Samòstata, el van interpretar magistralment els integrants de l’agrupació vigatana, assolint l’objectiu de l’elocuent escriptor grec d’abordar amb humor, agilitat i espontaneïtat una temàtica tan controvertida, encara avui dia, com és la prostitució.

La pròxima cita dels valldoreixencs amb la Mostra de Teatre serà amb ‘Escenes d’una vida amb hàmsters’, del grup teatral Fresquita Montés. Una obra especialment dedicada als joves, amb entrada gratuïta per als membres de l’Espai Jove de l’EMD-Valldoreix i que obirà el teló el 5 de novembre.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

05-10-2022

La tradició de l’Aplec de la Salut torna a Valldoreix el diumenge 23 d’octubre

01-06-2021

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

10-02-2021

La Xocolatada Solidària contra el càncer infantil de l’Associación Anita s’adapta a la pandèmia

14-09-2020

Valldoreix celebra la Diada més atípica reivindicant el paper dels governs locals en la defensa dels valors democràtics