Cercador per paraules clau
26 setembre 2014

L’EMD de Valldoreix serà la primera entitat municipal en tenir web de transparencia

Durant la sessió plenària d’ahir dijous es va donar llum verd a l’empresa que s’encarregarà de desenvolupar el nou portal de govern obert, que posarà a disposició de la ciutadania tota la informació necessària perquè els valldoreixencs puguin avaluar la gestió de l’EMD de Valldoreix.

El nou web de transparencia conviurà amb el web institucional de l’EMD-Valldoreix i servirá per aprofundir i mostrar d’una forma més clara i eficaç tota aquella informació relativa a contractes, licitacions, adjudicacions i tràmits a través dels quals la ciutadania es relaciona amb l’administració valldoreixenca. D’igual forma, el web de transparència també publicarà el pressupost anual de la corporació, així com l’estat d’execució del mateix.

El portal de govern obert de Valldoreix també potenciarà la interacció de la ciutadania amb l’administració i més en concret amb la persona del president de l’EMD, que dedicarà unes hores a la semana a atendre, via telemàtica, a tots aquells ciutadans que vulguin transmetre-li els seus suggeriments i dubtes. En aquesta mateixa línia també s’ha potenciat la presencia de l’EMD-Valldoreix a les xarxes socials amb l’obertura d’un perfil institucional a la xarxa social Instagram, de compartició de fotografies. La presència de l’administració de Valldoreix a les xarxes socials es completa amb els perfils a Facebook i Twitter que l’EMD té actius.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-01-2024

El president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, nou president de les EMD catalanes

03-11-2023

El president de Valldoreix porta al Parlament les reivindicacions de les EMD catalanes

03-06-2022

El Parlament de Catalunya insta a l’Estat a permetre que les EMD catalanes puguin accedir als fons NextGen

26-09-2014

L’EMD de Valldoreix serà la primera entitat municipal en tenir web de transparencia