Cercador per paraules clau

Confirmació d’alta o renovació d’habitants al Padró municipal per a estrangers

Iniciar tràmit

Objecte

Renovació de la inscripció o confirmació d’alta al padró municipal d’habitants per a persones de nacionalitat estrangera.

 

Persones destinatàries

Les persones estrangeres que l’Institut Nacional d’Estadística comunica a l’Ajuntament, i que són els estrangers que en els últims 2 o 5 anys (depenent de la nacionalitat) no han realitzat cap tràmit en les oficines d’estrangeria.

 

Requisitis previs

Tràmit exclusivament per a estrangers

 

Observacions

 

Import

Tràmit no subjecte a taxes

 

Termini de sol·licitud

En qualsevol moment

 

Tramitació presencial

Podeu sol·licitar cita prèvia a través de la web de l’EMD de Valldoreix, o al telèfon 93 674 27 19

 

Unitat tramitadora

Secció de padrons.

 

Documentació

Documentació acreditativa de la identitat: DNI, NIE o passaport

 

Normativa

 

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran tractades per l´EMD de Valldoreix com a responsable del tractament, per tramitar la vostra sol.licitud. El tractament està legitimat per l’exercici de les funcions públiques pròpies de l’EMD. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l´Entitat. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per portar a terme el tràmit sol.licitat, d´acord amb la legislació vigent. Per a més informació consulteu la nostra política de privacitat, dins l´apartat Protecció de Dades publicat a la nostra web.

Així mateix us informem de la possibilitat d’exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació de les dades mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a l´EMD de Valldoreix, Atenció Ciutadana, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 185, 08197- Valldoreix, indicant “Ref. Protecció de Dades” o bé exercir el vostre dret a través de la Seu Electrònica. De la mateixa manera, en cas de considerar que els vostres drets han estat vulnerats us podreu dirigir a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.gencat.cat).

Iniciar tràmit
Tornar a tràmits